Mbajnë mëri gjatë gjithë jetës, njihuni me gratë më hakmarrëse të zodiakut

Soft

Mbajnë mëri gjatë gjithë jetës, njihuni me gratë'

Këto gra nuk mund të kapërcejnë asnjë ngjarje negative dhe janë të afta të mbajnë mëri gjatë gjithë jetës së tyre.

Binjakët

Gratë e shenjës së Binjakëve nuk kalojnë pa u vënë re, veçanërisht kur shqetësimi vjen nga një lidhje dashurie. Nëse personi shkel topin, ajo nuk do të dëshirojë vetëm të largohet, ajo do të shohë hakmarrje kudo, derisa të paguajë me të njëjtën monedhë për vuajtjet. Tingëllon dramatike, por është e vërteta, ato e duan hakmarrjen dhe janë të përkushtuara t’u tregojnë të gjithëve arsyen e veprimeve të tyre.

Akrepi

Gratë Akrep mund të jenë më keq se Binjakët. Meqenëse ato janë bërë nga uji, ato përkeqësohen nëse një djalë shkel në këmbën e tyre.

Mizoria mund t’i verbojë ato veçanërisht nëse ndihen të tradhtuara nga ata që i rrethojnë dhe pasi të zbatojnë planin e tyre të keq, ato zakonisht zhduken pa njoftuar.

Bricjapi

Gratë e Bricjapit bëjnë një hakmarrje të ngadaltë. Ato i duan armiqtë sa më afër, duan të studiojnë njerëzit derisa të zbulojnë dobësitë e tyre dhe më pas ti godasin. Ato janë shumë llogaritëse dhe sapo të përfundojë projekti i keq, ato priren të veprojnë sikur asgjë të mos ketë ndodhur! Por ato pendohen, duke menduar mënyra për të provuar të rindërtojnë gjithçka që kanë humbur.

ME TE LEXUARAT