Një tjetër risi, Instagram i bën dhuratën më të bukur përdoruesve

Soft

Një tjetër risi, Instagram i bën dhuratën më të

Instagrami nuk ndalon me risitë. Këtë herë, gjigandi i aplikacioneve ka vendosur titra automatike në Instastory, me qëllim që të ndihmojë përdoruesit që të lexojnë atë që thuhet, nëse nuk kanë mundësi ta dëgjojnë, apo ata personat me aftësi të kufizuara.

Ju duhet të përditësoni aplikacionin dhe më pas ngarko një video, dhe kliko “Captions”. Sapo e shtyp, zëri nis të përkthehet në tekst dhe pasi mbaron. Në këtë opsion, mund të zgjedhësh shkrimin, ngjyrën dhe madhësinë.

Një tjetër risi, Instagram i bën dhuratën më të

Tashmë keni edhe përkthyes për tekste dhe ky opsion njeh 90 gjuhë të botës. Gjithashtu, ka titra edhe për Thread, Stories dhe IGTV, por akoma për Reels.

ME TE LEXUARAT