Tre pozicionet seksuale më të rrezikshme për burrat

Soft

Tre pozicionet seksuale më të rrezikshme për burrat

Ndryshe këto njihen si plagosje seksuale! Ndodhin sa herë ju vini në punë fantazitë e shfrenuara apo lojërat e rrezikshme në krevat. Një studim i paraqitur në revistën e hulumtimit të impotencës shqyrtoi 90 burra nga mosha 18 deri 66 vjeç, të cilët kishin vuajtur nga fraktura penile. Ishin pikërisht ata që vunë në dukje se cilat janë pozicionet seksuale më të rrezikshme që mund t'u ndodhin burrave!

Dogy style

Ky pozicion është në krye të listës për shkaktimin e 41% të thyerjeve penile në studim. Dr. Deb Laino, një seksolog dhe terapist i marrëdhënieve me seli në Delaware, thotë se seksi në stil qeni mund të shkaktojë thyerje penile për shkak të depërtimit të përafërt. Nëse nuk doni që diçka e ngjashme t'ju ndodhë edhe juve, atëherë përmbahuni.

Stili i misionarit

Në dukje është stili më i sigurtë, mirëpo misionari ka rreziqet e tij. Renditet i dyti më i rrezikshmi në listën e pozicioneve delikate për burrat. "Në këtë pozicion, pjesa më e madhe e lëvizjeve kontrollohen nga partneri mashkull dhe kjo përbën një rrezik më të vogël të thyerjes së penisit", thonë mjekët. Por, sërish kujdes! Duhet të ngadalësoheni djema!

Gruaja sipër

Në mënyrë intuitive, situata ku njeriu ka kontroll më të vogël të frekuencës dhe fuqisë së depërtimit vaginal do ta predispozonte atë për lëndime penile. Dr. Laino është dakord. "E gjithë pesha femërore është tek meshkujt. Nëse ajo është e përafërt, e shpejtë, ose e kthen në mënyra të rënda (duke kontrolluar lëvizjen), kjo mund të rezultojë në një frakturë penile (ose lëndime të tjera të seksit).

ME TE LEXUARAT