Video/ Qindra delfinë dhurojnë spektakël në brigjet e Kalifornisë

Soft

Video/ Qindra delfinë dhurojnë spektakël në brigjet e

Një grup vëzhguesish balenash shijuan spektaklin e qindrave delfinëve, që notonin e jepnin shfaqje para anijes tyre.

"Është e pa njohur arsyeja e shfaqjes spektakolare të delfinëve. Ndoshta kanë dashur t'i shmangen grabitqarëve, ndoshta nxitoheshin për të takuar një grup tjetër delfinësh. Megjithatë nuk e dimë arsyen konkrete të garës dhe spektaklit, që na dhuruan", thotë Dave, kapiteni i anijes.

Kapiteni thotë se paradë të tilla të delfinëve ndodhin spontanisht dhe mund të ndodhin në çdo moment të vitit. Nuk ka një periudhë të caktuar për shfaqjen e delfinëve në grup.

Ne nuk na ngel gjë tjetër, veç se të shijojmë shfaqjen mahnitëse të delfinëve.

ME TE LEXUARAT