Kane mungon në stërvitje dhe refuzon të bëjë testet e Covid, Tottenham nuk e toleron

Sport

Kane mungon në stërvitje dhe refuzon të bëjë testet e

Situata mes anglezit Harry Kane dhe Tottenham nuk është aspak e mirë. Ndërkohë që Kane kërkon të transferohet tek Manchester City, Tottenhem refuzon. Kjo ka revoltuar 28-vjeçarin, duke munguar prej 2 ditësh në stërvitjet me skuadrën.

Kane mungon në stërvitje dhe refuzon të bëjë testet e

Gjithashtu, ai ka refuzuar që të bëjë testin e Covid-19.

Ndërsa kjo luftë është krijuar, klubi i Tottenham ka paralajmëruar anglezin që do gjobitet nëse nuk respekton rregullat e kontratës.

 

 

ME TE LEXUARAT