Cfare po ndodh, bien njeheresh Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Teknologji

Cfare po ndodh, bien njeheresh Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Facebook, Instagram dhe Whatsapp kane pesuar nje kolaps disa oresh duke nderprere sherbimin per perdoruesit anembane botes.

Cfare po ndodh, bien njeheresh Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Lajmifundit.com mesoi se te pakten ne Shqiperi nje problematike e tille ka nisur te ndjehet ne oren 17.00 sipas kohes lokale.

Per aresye ende te paqarta, Facebook nuk hapet fare ne kompiuter, nderkohe qe eshte bllokuar ne telefona.

E njejta gje ka ndodhur edhe me Whatsapp qe nuk dergon dhe as nuk pranon mesazhe nderkohe qe Instagram hapet, por nuk mund te freskohet asnje permbajtje.

 

ME TE LEXUARAT