iPhone i mbijeton rënies mbi 3000 metra nga avioni

Teknologji

iPhone i mbijeton rënies mbi 3000 metra nga avioni

iPhone u gjet pothuajse i padëmtuar në një fushë pas incidentit te ndodhur qe testoi ne nje menyre rezistencen e pajisjes.

Ka ndodhur më shumë se një herë që iPhone të bien nga aeroplanët dhe të punojnë akoma më pas.

Ka ndodhur edhe që pajisjet të filmojnë rënien e tyre. Rënia e një iPhone nga një lartësi prej disa kilometrash është bërë e njohur kohët e fundit, raporton Gizmochina.

Në këtë rast specifik, pilotit të një aeroplani të vogël DA 40 i rrëshqiti iPhone X ndërsa përpiqej të fotografonte formacione interesante të reve mbi shtetin amerikan të Arkansas dhe ra nga dritarja anësore e aeroplanit.

Në atë kohë, avioni ishte në një lartësi prej vetëm nën 3.35 kilometra.

Ai ishte më vonë në gjendje të gjejë pajisjen duke përdorur aplikacionin Find my iPhone dhe më në fund e gjeti atë në një fushë.

Me përjashtim të baterisë së zbrazët, ishte në gjendje të mirë. Fakti që u gjet në një grumbull plehrash mund të ketë kontribuar në këtë./rtk

ME TE LEXUARAT