Nga komunikimi satelitor te një jetëgjatësi që nuk është parë ndonjëherë/ Prezantohet sot iPhone 13

Teknologji

Nga komunikimi satelitor te një jetëgjatësi që nuk

Apple do të bëjë ditën e sotme prezantimin online të iPhone 13, i cili do të udhëheqë ‘sagën’ e telefonave që kanë bërë për vete një botë të tërë.

Nga gjithçka që kemi dëgjuar deri më tani, iPhone 13 do të ofrojë një ekran LTPO 120Hz në të dy modelet Pro, jetëgjatësi të përmirësuar të baterisë dhe azhurnime të konsiderueshme të kamerave shumë të rëndësishme.

Plus, iPhone 13 mund të ketë aftësinë e komunikimit satelitor (megjithëse kjo veçori mund të jetë vetëm për raste urgjente).

Ndërkohë sa i përket ngjyrave, një thashetheme e mëparshme e ngjyrave të iPhone 13 tregon katër opsione ngjyrash për iPhone 13 Pro.

Këto përfshijnë ngjyrën e zezë, argjendi, rozë dhe “ari e perëndimit të diellit”.

 

 

ME TE LEXUARAT