Zgjidhni një nga kështjellat dhe mësoni si mund të përmirësoni gjendjen financiare

Soft

Zgjidhni një nga kështjellat dhe mësoni si mund të

Viti po fluturon tashmë është koha për të filluar të shfrytëzoni sa më shumë. Ne ju këshillojmë të mendoni për mënyra të reja për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare.

Nëse po përpiqeni të tërhiqni më shumë para në jetën tuaj, atëherë ky test është për ju.

Për të marrë një sugjerim, duhet të zgjidhni më interesantin dhe më të sigurtën sipas mendimit tuaj nga 3 pallate. Që rezultatet e testit të jenë sa më të sakta, duhet të ndiqen rregulla të thjeshta.

Para se të bëni një zgjedhje:

Mbyllni sytë dhe merrni disa minuta frymë brenda dhe jashtë.
Bëjini vetes pyetjen mendërisht: “Si mund ta përmirësoj gjendjen time financiare?”
Hapni sytë, shikoni foton.
Zgjidhni kështjellën që ju përshtatet më së miri.
Lexoni shpjegimin më poshtë
Ndani vëzhgimet tuaja në komente.
Zgjidhni nga 3 kështjellat më interesante dhe më të sigurta sipas mendimit tuaj.

Ju keni zgjedhur një kështjellë mbi ujë
Një zgjedhje e tillë sugjeron që ju jeni një person krijues dhe se jeni në gjendje të bëheni një burim frymëzimi për të tjerët.


Për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare, ju duhet të mbani fokusin në vetë-zhvillimin dhe veten dhe të tjerët. Mbani gishtin në puls, mësoni dhe zbatoni trajnime të reja kalimtare, ndani njohuritë me të tjerët.

Çdo gjë që lidhet disi me kreativitetin, me rritjen personale, me mësimin, kjo është rruga juaj drejt bollëkut. Ju mund të bëni shumë nëse fuqizoni talentet tuaja.

Ju keni zgjedhur një kështjellë në male
Një zgjedhje e tillë sugjeron që ju jeni një person me një mënyrë jetese aktive. Ju nuk përpiqeni për një jetë të qetë, keni nevojë për aktivitet!

Ju, si ajri, keni nevojë për emocione të ndritshme, udhëtime, përshtypje.

Për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare, keni nevojë për emocione me frekuencë të lartë: gëzim, kënaqësi, befasi, interes, ato do të jenë magneti për ngjarjet, mundësitë dhe shanset që do t’ju çojnë në atë që dëshironi.

Mendoni se si dhe ku mund ta mbushni veten me emocione të tilla që do t’ju ndihmojnë t’i zgjoni ato në veten tuaj dhe përpara! Vepro!

Natyrisht, nëse zgjidhni një aktivitet që do të ndihmojë njerëzit e tjerë të mbushen me të njëjtat emocione, kjo është gjithashtu rruga juaj.

Ju keni zgjedhur një kështjellë me një kopsht
Një zgjedhje e tillë sugjeron që ju jeni një person i ekuilibruar, i qetë. Pak romantik, pak filozof.

Për më tepër, ju jeni një psikolog i lindur, i kuptoni njerëzit dhe ndonjëherë edhe më shumë sesa do të donit. Njerëzit tërhiqen nga ju. Pak njerëz janë po aq të mirë dhe të qetë me ta.

Rruga juaj drejt prosperitetit kalon përmes komunikimit me njerëzit, përmes ndihmës me një fjalë dhe vepër tjetër. Pavarësisht nëse shkruani libra ose këshilloheni, kjo është rruga juaj.

Mos harroni se vlera e vërtetë nuk është njohuria që zotëroni, por gjendja që transferoni!/abc

ME TE LEXUARAT